Skip to content
La Minoterie wint Zoover Award Gold

La Minoterie wint een Gouden Zoover Award!

Een goed begin van het nieuwe jaar. La Minoterie is winnaar van de felbegeerde Gouden Zoover Award. We zijn dan ook super trots!

Score van een 9,3

Onze gasten gaven ons gedurende het hele jaar 2019 een waarderingscijfer van een 9,3. Wij zijn ontzettend blij met deze hoge waardering! Wij doen ons uiterste best om het verblijf van onze gasten zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Van gasten horen we vaak dat ze het sfeervolle ruime huis, voorzien van alle luxe op deze bijzondere locatie waarderen. Het blijft geweldig om alle ervaringen in ons gastenboek en op o.a. Zoover te lezen. We hopen nog veel meer gasten een geweldige vakantie ervaring te kunnen geven in het prachtige Normandië.

Ruim vakantiehuis in Normandië voor 14-20 personen

La Minoterie is een gerestaureerde watermolen uit 1870. De sfeervolle oude molen ligt in een groene vallei waar een stromend beekje doorloopt. Het is dan ook lekker ravotten in de natuur. Je kunt er lekker trampolinespringen of heerlijk voetballen op het grote grasveld. Forelvissen in het stromende beekje en hout sprokkelen voor een kampvuur zijn fantastische avonturen. In de speelkelder is van alles te doen. Hier staat een tafelvoetbal, sjoelbak en een dartbord voor kinderen en ouders klaar.

Oude watermolen uit 1870

De oude watermolen hebben we in 2018 gekocht en opgeknapt. Het heeft 5 nieuwe badkamers gekregen en is voorzien van alle luxe. Uniek aan dit pand is de ruimte, waar je met een grote groep vrienden of familie samen bent, maar toch je privacy behoudt. Knus rondom de openhaard of lekker buiten ravotten, alles kan!

Opzoek naar een luxe, sfeervol en kindvriendelijk vakantiehuis voor een grote vriendengroep, familie of meerdere gezinnen? Boek dan nu een onvergetelijke vakantie in La Minoterie!

Trotse groet,
Arnold en Anouk Ammerlaan

Benieuwd naar de omgeving rondom La Minoterie? Lees onze blogs >

admin

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie