Ga naar hoofdinhoud

Prijzen & Boeken

Vragen over ons vakantiehuis of beschikbaarheid?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Graag tot ziens!

Week laagseizoen
€ 3.580,-/ vrij-maandag
Feestdagen
€ 2.200,-/ Pasen, Pinksteren, Hemelvaart

Reserveringen

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
24
-
GeboektHoe kan ik boeken

Check de beschikbaarheid van La Minoterie op de kalender. Is La Minoterie beschikbaar op het door u gewenste moment, neem dan contact met ons op voor de reservering. U kunt een mail sturen, maar u mag ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 06-20383171.

U kunt La Minoterie eventueel 3 dagen in optie nemen, zodat u tijd heeft om met de rest van de groep te overleggen. Op iedere reservering zijn de Algemene voorwaarden van La Minoterie van kracht.

Prijzen

Hoogseizoen: juni-augustus, alle vakanties
Laagseizoen: september-mei

  • Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de verplichte eindschoonmaak van 250 euro. Wij hebben gekozen voor een verplichte eindschoonmaak om zo aan al onze gasten een schoon huis te kunnen garanderen.
  • Wij vragen een aanbetaling van 30% van verhuursom. De reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling. Het resterende bedrag moet uiterlijk 8 weken voor aankomst betaald zijn.
  • De borg is €400 euro en wordt binnen 2 weken teruggestort wanneer er geen schade is veroorzaakt.
  • Een extra service is het bestellen van bedlinnen a €15 per persoon.
  • In het hoogseizoen is zaterdag de aankomst- en vertrekdag en verhuren we La Minoterie alleen per week. Daarbuiten zijn andere aankomstdagen in overleg. Ook is het dan mogelijk om te boeken voor een midweek of weekend. Op de aankomstdag is het huis beschikbaar vanaf 16.00 uur. We vragen u het huis op de vertrekdag vóór 10.00 uur te verlaten.
  • Een kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar zonder meerprijs.
  • In de woning mag niet gerookt worden en helaas zijn huisdieren niet welkom.